1 d’abril de 2017

Diada d'Acció Global per l'Abolició dels Paradisos Fiscals
Dilluns 3 d'abril es complirà un any de la publicació dels papers de Panamà, i és la Diada d'Acció Global per l'Abolició dels Paradisos Fiscals, durant el qual es desenvoluparan accions globals dirigides a reclamar polítiques que permeten aconseguir aquest objectiu. 

Les associacions membres de la campanya No al TTIP- Comarques de Castelló que s'han manifestat demanant als nostres governs pensions públiques dignes, educació i salut pública de qualitat, major protecció per a les persones en risc d'exclusió social; de manera que l'Estat els garantisca aigua, llum, pa, sostre i treball decent, criden a la ciutadania a participar en l'acte que se celebrarà en la plaça Santa Clara de Castelló a les 18:30 hs., per la justícia social i fiscal.

Perquè els anomenats "paradisos fiscals" són els caus de grans fortunes com les de l'IBEX35, on s'amaguen per a pràcticament no pagar impostos, compartint refugi amb els diners provinents del frau, de la corrupció, i del crim organitzat.

No obstant açò, a l'Estat espanyol tenim més de quatre milions de persones aturades, més de tretze milions de persones pobres, i la desigualtat segueix augmentant. Aquests fets només es poden revertir aplicant polítiques expansives de la despesa pública, controlant en que i com es gasta els nostres recursos el govern, i abolint els paradisos fiscals. 

Per a açò proposem als nostres representants que impulsen:
1.  La creació de registres públics on consten els vertaders titulars i beneficiaris de societats i trames de societats en tots els països.
2.  L'intercanvi d'informació automàtica entre les agències tributàries dels diferents Estats.
3.  Les sancions amb elevades multes o il·legalitzant activitats a qui treballe amb paradisos fiscals.
4. La prohibició de qualsevol tractament especial a les multinacionals, i qualsevol tipus d'amnistia fiscal.
5.  La supervisió als bancs i professionals que actuen d'intermediaris en la fugida de diners del país.
6. L'exigència d'absoluta independència del personal dedicat a intercanviar informació tributària.
7.  La limitació del nombre de companyies en les quals puguen intervenir els directors i els agents.
8.  La transparència amb la publicació de tota la informació societària necessària.


  

  
 Las acciones programadas  sobre los Paraísos Fiscales empezarán a las 18:30hs.

   ¡No te lo pierdas!