9 d’octubre de 2015

Conferència de Susan George en el CA. UNED Vila-realATTAC i la Campanya NO al TTIP comarques de Castelló us conviden a la conferència que Susan George impartirà el pròxim 14 d'octubre de 2015 a les 12h al CA de la UNED de Vila-real, carrer Raval del Carme, 82, el títol del qual és, "El Tractat Trasatlántico del Comerç i inversió (TTIP) és un atemptat contra la democràcia moderna?".


Susan George és, a més de doctora en Ciències Polítiques, filosofa, i una de les investigadores més renombrades del TNI (Transnational Institute), pels seues anàlisis sobre problemes mundials, presidenta d'honor de ATTAC França (Associación per la tributació de les transaccions financeres i per l'acció ciutadana), membre fundador del consell científic de ATTAC, i escriptora. Té publicats 14 llibres que han sigut traduïts a nombrosos idiomes, i el 14 d'octubre ens parlarà del seu llibre "Els usurpadors. Com les empreses transnacionals prenen el poder", editat per Icària Editorial.


Susan George és també Doctora Honoris causa per la Universitat de Newcastle-Upon-Tyne i per la Universitat Nacional d'Educació a Distància [UNED] de Madrid, i és una activista que va participar en la lluita contra el Tractat Multilateral d'Inversió (AMI) i pel control ciutadà de l'Organització Mundial del Comerç (OMC). El pròxim 14 d'octubre a les 12 hores, en la C.A de la UNED de Vila-real explicarà com les grans multinacionals i les institucions financeres internacionals pretenen segrestar la democràcia a través del Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions, conegut per les seues sigles en anglés TTIP, que es negocia entre la UE i els EUA.


El pròxim 14 d'octubre podrem conèixer com el TTIP afectarà a la nostra comunitat, a l'economia local, a les PIMES, i sobretot a la contractació pública.