22 de gener de 2015

LA CIMERA SOCIAL S'ADHEREIX A LA CAMPANYA NO AL TTIP


Les quasi trenta organitzacions que composen la Cimera social de Castelló, han signat el Manifest de la CAMPANYA NO AL TTIP.


Amb aquest gest volem unir-nos i treballar conjuntament amb la resta d'organitzacions i plataformes que s'oposen a aquest acord que posa en perill la democràcia i els drets de la ciutadania.

Ens oposem al Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP) que la UE i els EEUU negocien d'esquena a la ciutadania, perquè suposarà, no només el debilitament de les normes europees en matèria de protecció laboral, alimentària, social o mediambiental. També suposarà un atemptat a la democràcia, ja que les empreses transnacionals, imposaran les seues normes per tal d'assegurar-se beneficis per damunt dels drets ciutadans i la conservació del medi ambient.


Ens unim així a moltes organitzacions polítiques, sindicals, socials i plataformes ciutadanes de la província de Castelló, conformant un front actiu d'oposició a aquest tractat, en xarxa amb organitzacions de la resta de l'Estat i d'altres paisos. Volem incrementar l'esforç per conscienciar i mobilitzar a la ciutadania en relació a aquest tema. Ens juguem el nostre futur, i el futur de les generacions vinents. 

Per la Cimera social, la CAMPANYA NO AL TTIP suposa un posicionament clar en la defensa dels serveis públics i els drets socials, laborals i culturals de totes les persones. I exigim als nostres governants que els defensen, per damunt dels interessos de les corporacions financeres i les grans empreses.

La Cimera Social de Castelló, està conformada per les següents organitzacions:
ACDESA Sanitat Pública, ATTAC Castelló, Arxipèlag Comarcal, CCOO PV, Col·lectiu Betxí, Colegio Oficial de Treballadors socials, Compromís, Confederación Pirata, Consell de la Joventud Castelló, EUPV, FAPA Penyagolosa, Federación Republicanos, Front Cívic, HOAC, Iai@flautas Castelló, Iniciativa PV, Intersindical Valenciana, Moviment Ciutadà de Vila-real, PATIM, Plataforma Afectados por la Hipoteca (PAH), Plataforma Anti-Fracking Comarques de Castelló (PAF), Plataforma en Defensa de la Ley de Dependencia, PCPV Plana Alta, PSPV-PSOE, PODEM Castelló, UGT, SON, UTCV ONGD.