20 d’octubre de 2013

Presentació del llibre "Adiós al crecimiento"

Divendres que ve 25 d'octubre a les 19:00 hores, a la seu de ATTAC-PV (carrer Palleter, 83, 46008 València), Florent Marcellesi ens presentarà el llibre Adiós al Crecimiento”, editat per El Viejo Topo. El que ha escrit de manera conjunta amb Jean Gadrey, economista i membre del Consell científic de ATTAC França, i Borja Barragué, investigador de la Universitat Autònoma de Madrid.

 

Florent Marcellesi és un activista ecologista i investigador, teòric de l'ecologia política i proper als moviments altermundistas. A més, és Enginyer de Camins, Canales i Ports per Lyon (França) i urbanista per l'Institut de Ciències Polítiques de Paris (França). També és especialista en cooperació internacional (UPV-EHU, Bilbao), i ha escrit diversos articles i publicacions sobre ecologia política, el medi ambient, cooperació al desenvolupament o altres qüestions europees i internacionals. 

 

A més  és membre de Bakeaz (per la pau), va pertànyer al comitè organitzador de l'IX Simposi de la Xarxa Renda Bàsica i participa en el col·lectiu Desazkundea (decreixement) d'Euskadi. És també membre actiu a Bilbao de BilboDiru, iniciativa per a una moneda local biscaina, d'Etxekoop, projecte de cooperativa d'habitatge, i Txokolat, grup de consum autogestionat.