1 de juny de 2013

ALTER SUMMIT : Tots i totes junts per un altra Europa! 7 i 8 de juny a Atenes : mobilitzem-nos

 Tots i totes junts per un altra Europa!

La crisi que colpeja Europa dura ja quasi sis anys. Amb les polítiques d'austeritat dràstica imposades pels dirigents nacionals i europeus no ha deixat de agreujar-se. Aquestes polítiques, concertades amb els industrials i els financers, representen una vasta ofensiva contra la protecció social, els drets, i, fins i tot, contra la democràcia.

De Grècia a Espanya, passant per França, els pobles s'aixequen contra aquesta ofensiva. Tanmateix, lluiten per separat, i per separat són derrotats.

És per això que els moviments socials d'ara endavant s'han de coordinar a escala europea per denunciar els seus adversaris comuns i organitzar accions conjuntes sobre la base de les seues pròpies propostes.

És indispensable i urgent posar en marxa una política basada en els bens comuns socials i ecològics. Alter Summit assumeix aquest repte per a posar Europa sobre un nou camí.

Alter Summit reuneix les forces europees -sindicats i moviments socials, ciutadans, feministes i ecologistes- que lluiten per refundar democràticament una Europa social, ecològica i feminista. I per imposar, contra els privilegis de la banca els drets per tothom: treball, salut, vivenda, educació, cultura..

Alter Summit vol crear les condicions per fer aquesta altra Europa possible, mitjançant accions europees, nacionals i locals.

Per això organitza una Cimera Alternativa els dies 7 i 8 de juny a Atenes. Organitzacions, moviments i ciutadans, esteu tots convidats a participar-hi. Siguem nombrosos per afirmar la nostra determinació, la força de les nostres exigències, la pertinença de les nostres propostes.

Atenes serà una primera etapa cap a un veritable moviment social europeu...